Απάντηση Βογιατζή σε Τζέκο για την Πολεοδομία: ” Επί 5 χρόνια δεν είχε κάνει τίποτα και τώρα επικρίνει…”

Απάντηση Βογιατζή σε Τζέκο για την Πολεοδομία: ” Επί 5 χρόνια δεν είχε κάνει τίποτα και τώρα επικρίνει…”

Σκληρή απάντηση στον Θόδωρο Τζέκο έδωσε ο Χρήστος Βογιατζής, αναφορικά με το θέμα της Πολεοδομίας, γραφείο της οποίας λειτουργεί, εδώ και λίγες ημέρες, στον Δήμο Θερμαϊκού. Ο αντιδήμαρχος Οδοποιϊας, ερωτά τον επικεφαλής της παράταξης “Συμμετέχω Θερμαϊκός”, γιατί, ενώ όταν ήταν αντιδήμαρχος της διοίκησης Μαυρομάτη δεν έκανε απολύτως τίποτα για να φέρει το γραφείο στον Δήμο μας και τώρα που αυτό ήρθε, επικρίνει τη λειτουργία του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Βογιατζή:

“Διάβασα δημοσίευμα της παράταξης του κ. Τζέκου, για τη δημιουργία γραφείου πολεοδομίας στο δήμο Θερμαϊκού, που ούτε λίγο ούτε πολύ, μας ενημερώνει ότι η πολεοδομία υπολειτουργεί.

Επίσης, μας ενημερώνει ότι δεν εξυπηρετούνται οι δημότες και ότι «… ο δήμαρχος επιχειρεί να μας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες κατά την προσφιλή του συνήθεια…»

Ακόμη, καλεί το δήμαρχο να ζητήσει και συγγνώμη από τους δημότες.

Είναι άξιο απορίας πώς ο κ. Τζέκος, που διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος στην επί πέντε ολόκληρα χρόνια προηγούμενη διοίκηση, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για τη δημιουργία γραφείου Πολεοδομίας στο δήμο Θερμαϊκού, επικρίνει. Ενώ ξεκάθαρα θα έπρεπε να επιβραβεύει τη διοίκηση του Γ. Τσαμασλή, η οποία από την ανάληψη των καθηκόντων της προσπάθησε να υλοποιήσει την προεκλογική της δέσμευση, για τη δημιουργία υπηρεσίας πολεοδομίας στο δήμο μας.

Από το 2011 υπήρξε πρόβλεψη, ώστε κάθε δήμος να κάνει τη δική του υπηρεσία πολεοδομίας. Έντεκα χρόνια μετά, αφού πέρασαν τόσοι δήμαρχοι, ο Γιώργος Τσαμασλής, υλοποιεί τη δημιουργία γραφείου πολεοδομίας. Γι’αυτό θα ζητήσει και συγγνώμη;

Συγγνώμη να ζητήσουν όλοι οι προηγούμενοι κι εσείς κ. Τζέκο, για την αποδεδειγμένη πλέον αδράνεια σας!

Το 2018, η προηγούμενη διοίκηση, αντί να δημιουργήσει γραφείο πολεοδομίας στο δήμο μας, προχώρησε σε διαδημοτική συνεργασία με το δήμο Θέρμης, κατά την προσφιλή της τακτική «…φύγε κακό από πάνω μου…».

Με την ανάληψη των καθηκόντων η διοίκηση Γ. Τσαμασλή, αρχικά, ενοικίασε γραφεία για την στέγαση της πολεοδομίας, ενοικίασε χώρο για τη στέγαση του αρχείου της πολεοδομίας και στελέχωσε με ειδικευμένο προσωπικό την υπηρεσία πολεοδομίας, ώστε σήμερα να λειτουργεί.
Δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας, να έχουν εύκολη πρόσβαση στο γραφείο πολεοδομίας, που βρίσκεται στην έδρα του δήμου Θερμαϊκού κι όχι στον όμορο Δήμο Θέρμης. Η ταλαιπωρία των πολιτών έλαβε τέλος.

Οι δημότες του δήμου Θερμαϊκού έχουν νου και γνωρίζουν ότι η διοίκηση του Γ. Τσαμασλή δημιούργησε τη Πολεοδομία στο δήμο μας”.

Αφήστε μια απάντηση