Ανοιξαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοιξαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοίξαν εκ νέου σήμερα στις 08.00 οι κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, που από απόψε βράδυ θα έχει νέα ηγεσία μετά από 15 χρόνια.

Τα περίπου 190.000 μέλη του κόμματος καλούνται σήμερα στις κάλπες για να επιλέξουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια σκληρή μάχη για την προεδρία.

Τα 530 εκλογικά τμήματα ανά την Επικράτεια είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους ψηφοφόρους έως τις 20.00 το βράδυ, που έχει προγραμματιστεί και το κλείσιμο της κάλπης.

«Ανάγκη μεταβολής»

«Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί επηρεάζουν τους ψηφοφόρους», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο Λευτέρης Κουσούλης, πολιτικός επιστήμονας, τονίζοντας ότι αυτές προκύπτουν και από την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.

Αναφερόμενος στον κ. Κασσελάκη και στην στήριξη που φαίνεται να απολαμβάνει από τους ψηφοφόρους, σημείωσε πως πρόκειται για ένα «νέο πρόσωπο που δε βαρύνεται με τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ και κατά κάποιον τρόπο μπορεί να αποτελέσει, έτσι πίστεψαν αρκετοί ψηφοφόροι που προσήλθαν στην κάλπη, μια διέξοδο για το πολιτικό κόμμα τους».

«Όταν υπάρχει μια ανάγκη μεταβολής, η ανάγκη του πολιτικού περιεχομένου μένει πίσω», επισήμανε.

Στον Δήμο Θερμαϊκού, οι κάλπες του κόμματος έχουν στηθεί σε δύο σημεία: Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στους Ν. Επιβάτες και στο ΚΑΠΗ της Επανομής.

Αφήστε μια απάντηση