Ανακοίνωση Ποσειδώνα: “Η ομάδα είναι καθ΄ όλα νομότυπη”

Ανακοίνωση Ποσειδώνα: “Η ομάδα είναι καθ΄ όλα νομότυπη”

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει τα πράγματα και επί της ουσίας περιμένει την αποκατάσταση της αδικίας που διέπραξε η ΕΠΟ (θεώρησε εκπρόθεσμη την αίτηση), εξέδωσε ο Ποσειδώνας. Η ομάδα της Μηχανιώνας αναμένει την αποδοχή της αίτησης και τη συμμετοχή στη Superleague 2.

Η ανακοίνωση:

“Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν και προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την πραγματική διάσταση των γεγονότων .

Την Παρασκευή 13/8/2021 δεχθήκαμε email από την Ε Π Ο που μας προσκάλεσε επίσημα για την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 με προθεσμία απάντησης μέχρι την Τετάρτη 18/8/2021 και ώρα 16:00 .

Τις ημέρες που ακολούθησαν βολιδοσκοπήσαμε τις πιθανότητες ανεύρεσης των χρημάτων που απαιτούνταν για την συμμετοχή μας και αποφασίσαμε την Τετάρτη να αποδεχθούμε την πρόσκληση .

Στις 15:33 της ίδιας ημέρες (Τετάρτη 18/8/2021) απαντήσαμε εγγράφως με email θετικά στο ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ έγγραφο – πρόσκληση της Ε.Π.Ο. . Παράλληλα την ίδια μέρα πληρώθηκε και το παράβολο των 7.500€ για να είναι η ομάδα καθόλα νομότυπη .

Οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται απέχει από την πραγματικότητα .

Αναμένουμε …

Με εκτίμηση ,
Το ΔΣ του συλλόγου”

Αφήστε μια απάντηση