Αμανατίδης: “Ισως στο τέλος να χαμογελάσουμε…”

Αμανατίδης: “Ισως στο τέλος να χαμογελάσουμε…”

Το ματς στο Καναλάκι πέρασε, ο Ποσειδώνας ηττήθηκε, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για μεμψιμοιρίες, καθώς ακολουθεί ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στη Μηχανιώνα, την προσεχή Κυριακή.

Ο προπονητής των κυανολεύκων, Γιώργος Αμανατίδης, έκανε δηλώσεις:

“Οταν έρχεται μία ήττα δεν είσαι ευχαριστημένος, διότι κάποια πράγματα που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα, με βάση τον αντίπαλο, δεν γίνανε πράξη. Θεωρώ ότι κάναμε πολλά προσωπικά και ατομικά λάθη και κάπου ήρθαν και τα δύο γκολ των αντιπάλων, και το πρώτο και το αυτογκόλ. Αν πούμε για την γενική εικόνα θα πούμε οτι τα παιδιά προσπαθήσανε κατά τη διάρκεια του αγώνα για να βάλουνε κάποιο γκολ, με φάση κλειδί, αυτή του Βασαϊτη. Εκεί εάν έμπαινε το γκολ, τα ίσως τα πράγματα για εμάς να ήταν καλύτερα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εάν δεν βάλεις γκολ θα το δεχτείς…”

Και ο κ. Αμανατίδης συνέχισε: ” Κρατάω κάποιες καλές στιγμές, τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε με ηρεμία, γιατί πάντα σε μια ήττα θα πρέπει όλα τα πράγματα να τα βλέπεις με ηρεμία. Εχει άλλα τρια παιχνίδια και εμείς θα τα δώσουμε όλα και εάν είμαστε έτσι όπως πρέπει να είμαστε, ίσως στο τέλος να χαμογελάσουμε… ”

Και κατέληξε: “Τώρα θα δουλέψουμε για το παιχνίδι που έρχεται (Καρδίτσα), όμως θα ξαναπώ πως εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο”

Αφήστε μια απάντηση