Αγριος καυγάς Μαυρομάτη-Αδαμίδη στο δημοτικό συμβούλιο

Αγριος καυγάς Μαυρομάτη-Αδαμίδη στο δημοτικό συμβούλιο

Αγριος καυγάς ξέσπασε στο δημοτικό συμβούλιο ανάμεσα στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Μαυρομάτη και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Σπύρο Αδαμίδη. Αφορμή στάθηκε ένας χαρακτηρισμός του κ. Αδαμίδη στο πλαίσιο ενός επουσιώδους ζητήματος που συζητούνταν εκείνη την ώρα και για το οποίο πραγματική διαφωνία δεν υπήρχε.

Ο χαρακτηρισμός όμως του κ. Αδαμίδη προς το πρόσωπο του κ. Μαυρομάτη “έβγαλε από τα ρούχα του” τον δεύτερο με την “μονομαχία” (ευτυχώς που η συνεδρίαση ήταν μέσω τηλεδιάσκεψης) να εξελίσσεται σε… ενδοπαραταξιακή διαμάχη, δεδομένης της προέλευσης του σημερινού αντιδημάρχου της διοίκησης Τσαμασλή από την παράταξη του Γιάννη Μαυρομάτη.

“Πρέπει να ντρέπεσαι, είσαι προδότης, είσαι Ιούδας Ισκαριώτης, παραιτήσου και φύγε! Δεν μπορείς να μιλάς εσύ για μένα. Θέλησες να διαλύσεις την παράταξη και έχεις το θράσος να μιλάς;”, είναι μερικά από τα όσα απηύθηνε ο κ. Μαυρομάτης προς τον Σπύρο Αδαμίδη ο οποίος επίσης απαντούσε σε τόνο οξύ, μετατρέποντας για αρκετή ώρα τις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών των δημοτικών συμβούλων σε… πολιτικό ρινγκ!

Σε ότι αφορά το θέμα της της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Αγίας Τριάδας, υπήρξε τοποθέτηση του Γιώργου Τσαμασλή, ο οποίος διευκρίνησε πως το έργο δεν χάθηκε, αλλά τροποποιείται και πως σύντομα θα επαναδημοπρατηθεί και θα πραγματοποιηθεί υπό άλλη βάση.

Αφήστε μια απάντηση